Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Haal de burrata uit de koelkast en laat hem een beetje op temperatuur komen. Laat hem nog wel in het bakje zitten! Straks snijden we hem open en dan moet de inhoud niet meer té koud zijn.
Snijd de courgette en snipper de ui en knoflook. Neem een koekenpan erbij en doe hier wat olijfolie in. Bak eerst de ui en de knoflook en voeg dan de courgette en de tomaatjes en de olijven toe. Bak op middelhoog vuur terwijl de pasta kookt.
Kook dus de pasta gaar in een minuutje of 12. Voeg genoeg zout toe aan het water.
Giet af en voeg de pasta gelijk toe aan de pan met de groenten en mix, giet er nog wat olijfolie over.
Schep in de kommen en leg erde burrata op, druppel er de balsamico crème over en snijd dan de bol open. Mix de kaas uit de burrata-bol met de pasta en groenten en zo krijg je een heerlijke romige saus. Garneer eventueel nog met verse peterselie.