Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 180 graden
Voor het deeg mix je de bovenste ingrediënten in een kom tot een deegbal. Deze voelt een beetje zompig aan. Neem je taart vorm erbij. Beboter de randen. Kies er ééntje waar je de bodem van omhoog kunt drukken, hierdoor komt straks de taart er makkelijk uit. Duw met je vingers het deeg netjes over de hele bodem en randjes.
Hak de noten fijn en mix ze in een kom.
Voeg de rest van de ingrediënten voor de vulling toe, behalve het zeezout, deze strooien we er als laatste op.
Klop met een lepel alles goed door elkaar tot een licht schuimende massa hebt, en alles echt goed met elkaar vermengd is.
Schep met een grote lepel de notenmix in de deegvorm. Ik hield wat vocht over en heb dat verder niet gebruikt. Het hangt dus ook een beetje van de grootte van je vorm af of echt alles erin past. Strooi het zeezout erop, en duw de bramen er een beetje tussen.
Bak de taart voor 35 minuten in de oven, mocht het te donker worden naar je zin kun je hem met wat bakpapier afdekken tijdens het bakken. Laat na het bakken afkoelen en duw hem dan van onder met je vingers voorzichtig uit de vorm.