Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kipsalade met roggebrood en avocado
Een fijn broodje voor de lunch.
5
van
3
reacties
Afdrukken
Mail recept
Pin
Gang:
lunch
Keuken:
European
Trefwoord:
avocado, kip, kipfilet, roggebrood
Voorbereidingstijd:
10
minuten
Bereidingstijd:
15
minuten
Totale tijd:
25
minuten
Porties:
4
personen
calorieën:
Auteur:
Francine
Bewaar dit recept
Ga naar bewaarde recepten
Benodigdheden:
pan
koekenpan
Ingrediënten:
1x
2x
3x
4
plakken roggebrood
1
avocado
300
gram
kipfilet
2
sjalotten
3
eetlepels
pijnboompitten
een aantal muntblaadjes
3
eetlepels
mayonaise
veldsla
zout / peper
En zo maak je het:
Snijd de kipfilets in blokjes, en kook ze dan gaar in water met wat zout. Spoel ze daarna af met koud water.
Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan tot ze mooi goudbruin zijn.
Snipper de sjalotjes en hak de muntblaadjes fijn.
Doe alles in een kom en meng er de mayonaise door, breng op smaak met peper en zout.
Bekleed de plakken roggebrood met de veldsla en schep er de kipsalade op.
Snijd als laatste de avocado en leg wat plakjes op de kipsalade.
Heerlijk Happen!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Vermeld
@heerlijkehappen
of tag
#heerlijkehappen
!