Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de courgettes in ongveer 3 tot 4 mm dikke plakjes. doe ze in een kom en strooi er een beetje zout op. Laat ze even staan.
Bekleed een bakblik met bakpapier en leg de plakjes courgette erop.
Verwarm je oven op 180 graden voor.
Breek de 8 eieren in een grote kom en strooi er wat peper en zout naar smaak bij. Met een handmixer klop je net zo lang tot je een heel schuimig geheel hebt. Giet dit over de courgettes heen en zet gelijk in de oven.
Bak voor 15 minuutjes tot de bovenkant mooi goudbruin is.
Neem een koekenpan erbij en rul hierin het gehakt met de tomatenpuree, chilipoeder, ketchup en de gesnipperde ui.
Haal het bakblik uit de oven en trek voorzichtig het bakpapier met de courgette omelet op de werkblad.
Strooi de kaas erop en verdeel het gehakt erover. Rol voorzichtig de rol op en bak hem nogmaal een 15 minuutjes in de oven.