200grampaddestoelen mix - in kleine stukjes gesneden
½teenknoflook - geperst
1sjalot - gesnipperd
1blokjeanijsmelk - deRuijter
100mlgroentebouillon
300mlkookroom
2elmelk
1eldragon - fijngesneden
1elrozemarijn - fijngehakt
peper
zout
2elolijfolie
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Olijfolie in een passende pan verhitten en hierin de sjalot, knoflook en paddenstoelen aanfruiten.
Haal de helft van de paddenstoelen eruit voeg dragon toe, en bewaar in een bakje op kamertemperatuur.
Voeg nu de room, melk, anijs en groentebouillonblokje toe en breng aan de kook.
Vervolgens met de staafmixer mixen en door een zeef passeren.
De soep nu proeven en op smaak brengen met peper en zout naar wens.
Soep wanneer nodig opwarmen en met staafmixer schuimig maken. D paddenstoelenmix uit het bakje in de bodem van het glaasje en/of kopje scheppen en de hete soep er opgieten.