Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Rooster de knoflook in de oven. Snij het kontje van de teentjes knoflook af en doe ze dan in wat alufolie en druppel er wat olijfolie op. Vouw dicht tot een bolletje en zet in de oven voor 35/40 min tot het zacht is. (Doe dit bijvoorbeeld als je een ander ovengerecht maakt zodat je ze mee kunt roosteren).
Voeg samen met de rest van de ingrediënten in de blender en blend het geheel tot een romige saus.
Heerlijk Happen of in dit geval: dippen!
Nutrition Facts
Romige tofu avocado dip
Amount per Serving
Calories
569
% Daily Value*
Fat
42
g
65
%
Saturated Fat
7
g
44
%
Polyunsaturated Fat
9
g
Monounsaturated Fat
23
g
Sodium
456
mg
20
%
Potassium
1057
mg
30
%
Carbohydrates
36
g
12
%
Fiber
11
g
46
%
Sugar
8
g
9
%
Protein
22
g
44
%
Vitamin A
659
IU
13
%
Vitamin C
48
mg
58
%
Calcium
294
mg
29
%
Iron
6
mg
33
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.