Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kruid de kippendijen met de kruidenmix en eventueel wat zout.
Kook de eieren.
Snijd de komkommer in schuine plakken en doe in een steelpannetje met de knoflook en specerijen, zout, suiker en azijn. Zet het vuur op de laagste stand en laat rustig opwarmen. De komkommer wordt zo zacht.
Mix de mayonaise met de sambal.
Grill de kippendij op je grill en snijd in plakken.
Besmeer het flatbread met de mayo-mix en beleg met de kip, komkommer, ijsbergsla en ei.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Roti kip met flatbread
Amount per Serving
Calories
596
% Daily Value*
Fat
28
g
43
%
Saturated Fat
7
g
44
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
7
g
Monounsaturated Fat
11
g
Cholesterol
289
mg
96
%
Sodium
706
mg
31
%
Potassium
678
mg
19
%
Carbohydrates
50
g
17
%
Fiber
6
g
25
%
Sugar
5
g
6
%
Protein
35
g
70
%
Vitamin A
532
IU
11
%
Vitamin C
8
mg
10
%
Calcium
83
mg
8
%
Iron
5
mg
28
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.