Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
In je keukenmachine vermaal je de ui, peterselie, teen knoflook, persillade, baharat tot alles heel fijn is, vervolgens mix je het met het gehakt en maak je er 4 langwerpige balletjes van die je aan stokjes steekt.
In een kommetje mix je alle ingrediënten voor de saus.
Verhit je grill en bak de köfte kebabs. Serveer met de saus, heerlijk happen!
Laat gehakt 15 minuten marineren voor betere smaak
Nutrition Facts
Turkse köfte kebab met persillade knoflooksaus
Amount per Serving
Calories
420
% Daily Value*
Fat
31
g
48
%
Saturated Fat
12
g
75
%
Trans Fat
2
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
13
g
Cholesterol
107
mg
36
%
Sodium
114
mg
5
%
Potassium
515
mg
15
%
Carbohydrates
7
g
2
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
2
g
2
%
Protein
27
g
54
%
Vitamin A
146
IU
3
%
Vitamin C
6
mg
7
%
Calcium
64
mg
6
%
Iron
4
mg
22
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.