Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven oor op 225 graden.
Snijd de bloemkool in kleine roosjes en leg op een bakblik, giet de olijfolie erop en de kruidenmix en hussel het geheel. Zet in de oven voor 15 minuten tot de roosjes crispy maar wel ook zacht zijn.
Snijd de rode kool en doe in een kom, mix met de sla, tomaatjes, feta en peterselie, en het sap van de limoen
Verwarm de tortilla's even kort en schep er wat salade op en bloemkoolroosjes en maak af met wat mayonaise.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Vegetarische krokante bloemkooltaco's
Amount per Serving
Calories
324
% Daily Value*
Fat
12
g
18
%
Saturated Fat
5
g
31
%
Trans Fat
0.003
g
Polyunsaturated Fat
2
g
Monounsaturated Fat
3
g
Cholesterol
23
mg
8
%
Sodium
805
mg
35
%
Potassium
724
mg
21
%
Carbohydrates
44
g
15
%
Fiber
7
g
29
%
Sugar
8
g
9
%
Protein
12
g
24
%
Vitamin A
1450
IU
29
%
Vitamin C
104
mg
126
%
Calcium
276
mg
28
%
Iron
4
mg
22
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.