Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
In je blender pureer je met wat extra water erbij de mango tot een gladde mousse. Er mogen geen stukjes meer inzitten. Voeg wat van de siroop toe uit het blik naar smaak.
Pers de citroen uit en schenk het citroensap samen met de mango mousse, de gin en het eiwit in je shaker. Schud heel hard voor 30 seconden.
Voeg nu wat ijsklonten aan je shaker toe en schud nogmaals heel hard voor 30 seconden.
Schenk in de glaasjes en schep eventueel nog wat extra schuim uit je shaker op je drankje.
Cheers!
Geen fan van eiwit? Gebruik dan 60 ml sap uit een blik kikkererwten. Dat heet aquafaba en is vegan, en is smaakloos.
Nutrition Facts
Virgin gin mango sour
Amount per Serving
Calories
121
% Daily Value*
Fat
0.3
g
0
%
Saturated Fat
0.1
g
1
%
Polyunsaturated Fat
0.05
g
Monounsaturated Fat
0.1
g
Sodium
26
mg
1
%
Potassium
157
mg
4
%
Carbohydrates
11
g
4
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
9
g
10
%
Protein
2
g
4
%
Vitamin A
678
IU
14
%
Vitamin C
33
mg
40
%
Calcium
9
mg
1
%
Iron
0.1
mg
1
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.