Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak je keukenmachine erbij en doe alle ingrediënten van de dressing behalve de sjalot en bieslook erin en draai tot een gladde dressing. Voeg de extra fijn gesnipperde sjalot en de geknipte bieslook toe en breng op smaak met peper en zout. Zet apart tot gebruik.
Kook intussen de eieren, ik hou van een zachtgekookt eitje erbij.
Pak de kommen erbij en verdeel de sla over de kommen, druppel hier alvast wat dressing op. Maak de kommen verder af met de zalm, eitjes, tomaatjes en strooi er wat bagelmix op.
Heerlijk Happen!
-De dressing is een aantal dagen goed te bewaren in de koelkast.
Nutrition Facts
Zalm salade met creamy dressing
Amount per Serving
Calories
454
% Daily Value*
Fat
30
g
46
%
Saturated Fat
6
g
38
%
Trans Fat
0.03
g
Polyunsaturated Fat
5
g
Monounsaturated Fat
18
g
Cholesterol
269
mg
90
%
Sodium
971
mg
42
%
Potassium
1072
mg
31
%
Carbohydrates
16
g
5
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
6
g
7
%
Protein
31
g
62
%
Vitamin A
4352
IU
87
%
Vitamin C
74
mg
90
%
Calcium
101
mg
10
%
Iron
4
mg
22
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.