Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Schil de zoete aardappel en snijd in dunne plakken.
Doe deze plakken in een plastic zak en schenk de olie erbij. Schud de zak eventjes goed, voeg dan de dukkah, oude kaas en selderijzout toe, schud de zak nog een keer heel goed.
Pak je ovenschaal erbij en leg de plakken zoete aardappel erin en zet in de oven voor 35 minuutjes.
Serveer met wat verse peterselie en heerlijk happen!
Nutrition Facts
Zoete aardappel kaas ovenschotel
Amount per Serving
Calories
204
% Daily Value*
Fat
9
g
14
%
Saturated Fat
5
g
31
%
Polyunsaturated Fat
0.4
g
Monounsaturated Fat
2
g
Cholesterol
25
mg
8
%
Sodium
323
mg
14
%
Potassium
405
mg
12
%
Carbohydrates
23
g
8
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
5
g
6
%
Protein
8
g
16
%
Vitamin A
16284
IU
326
%
Vitamin C
4
mg
5
%
Calcium
216
mg
22
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.