Geen zin in een boterham tijdens je lunch? Of op zoek naar wat variatie op je boterham met kaas? Dan is deze regenboog wrap met verse hummus er echt één voor jou.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We beginnen eerst met de hummus te maken. Pak je keukenmachine erbij en doe alle ingrediënten voor de hummus erin. Druk op Pulse en daarna nog een aantal keer totdat je een mooie gladde mix hebt. Schep alles in een kommetje en zet deze apart. Je kunt er nog wat paprikapoeder overheen strooien.
Neem alle groenten erbij en was ze goed. Daarna snij je er met een scherp mes mooi smalle reepjes mee.
Verwarm je oven op 160 graden, daar kun je de wraps in een aantal minuten verwarmen of je bakt ze heel even in een koekenpan zonder olie.
Neem de warme wraps erbij en smeer eerst de hummus erop, daarna beleg je ze met de groenten.