Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst je oven voor op 200 graden.
Maak daarna alle groenten schoon en snijd of snipper ze in kleine blokjes/stukjes. Doe alles in een grote kom.
Haal de blaadjes bladerdeeg uit de vriezer en laat ze ontdooien. Bekleed dan de springvorm met een vel bakpapier en leg de blaadjes bladerdeeg erin. Ik snijd altijd voor de randen het blaadje in tweeën en plaats ze tegen de rand aan. Wel even goed aandrukken met de andere blaadjes bladerdeeg.
In een grote koekenpan rul je eerst het gehakt en laat het dan even uitlekken in een vergiet anders wordt de quiche wel erg vettig. Daarna breng je het gehakt op smaak met zout, peper en paprikapoeder.
Bak vervolgens de in stukjes gesneden groenten even mee en kieper het geheel daarna in de quichevorm bekleed met bladerdeeg.
In een mengkom breek je de 3 eieren en hier voeg je de creme fraîche aan toe. Mix het met een garde tot een gladde saus die je daarna over de gehaktmix giet.
Strooi als laatste de uitgebakken spekjes over de gehaktmix en daarna de geraspte kaas. Zet de quiche in de oven voor ongeveer 30 minuten tot de rand mooi goudbruin is.