Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst je oven voor op 200 graden.
Maak daarna alle groenten schoon en snijd of snipper ze in kleine blokjes/stukjes. Doe alles in een grote kom.
Haal de blaadjes bladerdeeg uit de vriezer en laat ze ontdooien.Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Bekleed de bodem van een springvorm (ca. 24 cm) met bakpapier. Vet de randen licht in. Bekleed de bodem en randen met de plakjes bladerdeeg, laat ze iets overlappen. Druk de naden goed aan. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
Verhit een koekenpan zonder olie. Bak het gehakt rul. Giet het overtollige vet af in een vergiet. Doe het gehakt terug in de pan en breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder
Voeg de gesnipperde uien en paprikablokjes toe aan het gehakt in de pan. Bak deze circa 5 minuten mee tot ze iets zachter zijn. Verdeel het gehakt-groentemengsel gelijkmatig over de bladerdeegbodem in de springvorm.
In een mengkom breek je de 3 eieren en hier voeg je de creme fraîche aan toe. Mix het met een garde tot een gladde saus die je daarna over de gehaktmix giet.
Strooi als laatste de uitgebakken spekjes over de gehaktmix en daarna de geraspte kaas. Zet de quiche in de oven voor ongeveer 30 minuten tot de rand mooi goudbruin is.