Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst je oven voor op 180 graden.
Pak een grote kom erbij en doe hierin de uitgemeten hoeveelheden meel. Mix vervolgens een half zakje bakpoeder en de rietsuiker erbij en roer het geheel goed door elkaar.
Op een stevige snijplank hak je de reep chocolade in hele kleine stukjes.
Voeg vervolgens het ei, de hazelnootpuree en de choclat chips bij het meel en mix dit met een houten lepel door elkaar, voeg druppels bewijs de melk erbij en zo krijg je een behoorlijk plakkerig deeg.
Pak je bakrooster erbij en leg hierop een bakpapier. Met een lepel schep je wat deeg eruit en vorm deze een beetje tot een bolletje op het bakpapier. Herhaal dit tot al het deeg op is. Laat wel wat ruimte tussen de koekjes want ze worden wat groter wanneer ze bakken in de oven.
Zet ze daarna in de oven voor ongeveer 15 minuten tot ze mooi brui gekleurd zijn en laat ze afkoelen op een bakrooster.