Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst je oven voor op 180 graden.
Pak een grote kom erbij en doe hierin de uitgemeten hoeveelheden meel. Mix vervolgens een half zakje bakpoeder en de rietsuiker erbij en roer het geheel goed door elkaar.
Op een stevige snijplank hak je de reep chocolade in hele kleine stukjes.
Voeg vervolgens het ei, de hazelnootpuree en de choclat chips bij het meel en mix dit met een houten lepel door elkaar, voeg druppels bewijs de melk erbij en zo krijg je een behoorlijk plakkerig deeg.
Pak je bakrooster erbij en leg hierop een bakpapier. Met een lepel schep je wat deeg eruit en vorm deze een beetje tot een bolletje op het bakpapier. Herhaal dit tot al het deeg op is. Laat wel wat ruimte tussen de koekjes want ze worden wat groter wanneer ze bakken in de oven.
Zet ze daarna in de oven voor ongeveer 15 minuten tot ze mooi brui gekleurd zijn en laat ze afkoelen op een bakrooster.
Nutrition Facts
Chocolat chip cookies van kastanjemeel
Amount per Serving
Calories
282
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
0.4
g
3
%
Trans Fat
0.003
g
Polyunsaturated Fat
0.1
g
Monounsaturated Fat
0.3
g
Cholesterol
22
mg
7
%
Sodium
18
mg
1
%
Potassium
22
mg
1
%
Carbohydrates
17
g
6
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
13
g
14
%
Protein
2
g
4
%
Vitamin A
45
IU
1
%
Calcium
19
mg
2
%
Iron
0.3
mg
2
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.