200mlhalfvolle melk - de hoeveelheid hangt af van hoe dik je de saus wilt
30gramgeraspte pecorino
3eetlepelsmascarpone
3eetlepelsricotta
30gramgruyère
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Maak eerst de champignons schoon en bak ze daarna in een koekenpan op laag vuur gaar, haal ze er uit en doe de spinazie in de pan en roerbak deze in 2 tot 3 minuutjes gaar. Voeg daarna de champignons weer aan de pan toe.
Neem een steelpannetje erbij en doe hierin de roomboter, zodra deze is gesmolten voeg je de bloem toe en roer je dit goed door elkaar. Dan voeg je de melk al roerend toe en dat is je roux. Pak dan de verschillende soorten kaas erbij en voeg ook deze al roerend toe tot je een mooie gebonden saus hebt.
Voeg dan de saus toe aan de koekenpan met de gebakken champignons en spinazie en laat dit zachtjes pruttelen terwijl je de tortellini’s kookt.
Kijk even op de verpakking om te zien precies hoe lang je de tortellini’s moet koken.
En dan als laatste giet je de tortellini’s af en voeg je ook deze toe aan de champignon saus en mix je het geheel even door elkaar.