Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem dan een pan erbij en doe hier kokend water in, zet een grote kom erbovenop en smelt de chocolade au bain Marie. Dat gaat makkelijker als je eventjes de chocolade in stukjes breekt. Haal de kom als de chocolade is gesmolten uit de pan en voeg hier de eierdooiers aan toe. Meng het geheel goed door elkaar.
De eiwitten opkloppen
Neem een andere kom erbij en doe hierin de eiwitten. Klop deze eerst een beetje op tot ze al beginnen te schuimen. Voeg dan beetje bij beetje de poedersuiker toe en klop het geheel op tot het stijf is.
Daarna meng je dit bij de chocolademix en dat doe je door het er voorzichtig doorheen te spatelen zodat het eiwit niet zijn “fluffyness” verliest.
Schep als laatste de chocolademousse in de bakjes, ik gebruikte er 4 kleine voor, en zet weg in de koelkast voor minimaal 4 uur.