Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de kruidenboter. Neem een kom erbij en prak hierin de boter. Zorg dat je boter helemaal zacht en op kamertemperatuur is anders wordt dit wel een heel ingewikkeld klusje. Voeg alle ingrediënten uit de lijst toe en prak deze door de boter. Schep hem daarna op een stukje folie en draai er een rolletje van. Daarna kan hij terug in de koelkast om verder op te stijven tot gebruik.
De aardappeltjes in dit recept heb ik gebakken in de Aerofryer. Je kunt ze natuurlijk ook in de pan, oven of frituur bakken, maar net wat jouw voorkeur heeft.
Voordat je het vlees gaat grillen moet je zorgen dat het op kamertemperatuur is. Haal het dus tijdig uit de koelkast en laat het afgedekt op je aanrecht op temperatuur komen.
De ui heb ik in wat boter langzaam laten karameliseren. Je kunt het eventueel ook op de grill meebakken als je dat wilt.
In principe kun je elke denkbare smaak aan je roomboter geven met verschillende kruiden.
Verhit ten slotte je grillplaat en grill hier je biefstukjes en de groene asperges op. Ik heb op het laatst even en lekkere lik kruidenboter op de biefstuk gelegd zodat deze over de hele biefstuk heen is gesmolten.