Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We gaan eerst de zalm marineren. Smeer de zalm in met wat olijfolie. Strooi er wat vers gemalen peper op en de Italiaanse kruiden en laat even een half uurtje marineren in de koelkast.
Bak de tomaatjes eventjes in de koekenpan.
Terwijl de zalm aan het marineren is gaan we de courgette met een spiraalsnijder snijden om courgetti te krijgen. Je hebt hier handzame kleine apparaatjes voor maar het kan ook met je keukenmachine en het juiste soort mes wat je er dan bij gebruikt.
De pijnboompitjes kun je even kort roosteren in een koekenpan.
De tomaatjes heb ik even in de koekenpan even meegebakken nèt tot de velletjes een beetje open beginnen te springen. Ze passen zeer goed bij de zalm met courgette.
Vervolgens neem je koekenpan erbij en bak hier de zalm in tot hij mooi gaar is. Leg de courgetti op je bord en vul het aan met de rest van de ingrediënten.