Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Smeer zalm in met olie, peper, Italiaanse kruiden. Min. 30 min koelkast
Rooster pijnboompitten in droge koekenpan. Bak trostomaatjes in beetje olie tot vel barst. Maak courgetti met spiraalsnijder (of kaasschaaf/juliennesnijder).
Verhit olie in koekenpan. Bak zalm op de huidkant 3-4 min tot krokant. Draai om, bak andere kant nog 2-3 min tot gaar (afhankelijk van dikte)
Leg courgetti op bord. Schik gemixte salade erbij. Leg de gebakken zalm erop. Verdeel de gebakken tomaatjes, olijven - kies kleur!, kappertjes en eventueel mozzarella/basilicum erover. Bestrooi met geroosterde pijnboompitten.
Nutrition Facts
Op de huid gebakken zalm met courgetti
Amount per Serving
Calories
18
% Daily Value*
Fat
0.4
g
1
%
Saturated Fat
0.1
g
1
%
Polyunsaturated Fat
0.1
g
Monounsaturated Fat
0.03
g
Cholesterol
1
mg
0
%
Sodium
8
mg
0
%
Potassium
263
mg
8
%
Carbohydrates
3
g
1
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
2
g
2
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
205
IU
4
%
Vitamin C
18
mg
22
%
Calcium
16
mg
2
%
Iron
0.4
mg
2
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.