1blik tonijn - bijv. op waterbasis, uitlekgewicht ca. 160g
1rode paprika
1witte ui
5augurken
4eetlepelsmayonaise
verse gehakte peterselie - ca. 1 eetlepel
zout - naar smaak
peper - naar smaak
4eetlepelsroomboter
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We bakken deze tosti's als pan-tosti. We hebben dus een goede koekenpan nodig.
Snipper de ui, hak de augurken, en snijd de paprika in kleine blokjes. Voeg alles toe aan een kom met de mayonaise, uitgelekte tonijn, en breng op smaak met peper, zout en wat fijngehakte peterselie.
Besmeer de boterhammen met roomboter aan de buitenzijdes. Aan de binnenkant beleg je de boterhammen met twee plakken cheddar een laag tonijnsalade weer twee plakken cheddar en dan de bovenste boterham erop.
Verhit de koekenpan en bak de tosti's aan beide zijdes mooi goudbruin.
Terwijl we bakken kunnen degene die klaar zijn warm worden gehouden in een oven, wel direct daarna serveren.