Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Maak de mosselen schoon, gooi degene die kapot zijn weg.
Doe de mosselen in een hoge pan en zet het vuur hoog! Kook de mosselen in een minuut of 5 tot 6 gaar.
Schud ze in een vergiet en haal de mosselen uit hun schelp. Degene die niet open zijn gooi je weg.
Mix alle ingrediënten voor de saus en zet hem in de koelkast tot gebruik.
Zet de drie schalen klaar en vul de eerste met de bloem, de tweede met de twee eieren (losgeklopt) en de laatste met de panko die je mixt met de persillade.
Haal de mosselen door de bloem, ei en panko en leg ze op een schaal tot je helemaal klaar bent met alle mosseltjes.
Verhit de olie in een pan en frituur in een drie tot vier keer alle mosselen. Niet teveel tegelijk in de pan doen! Schep ze eruit met een schuimspaan en laat even uitlekken op een keukenpapiertje.