Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak je keukenmachine erbij en doe alle ingrediënten voor de pesto erin. Draai een aantal keer en voeg dan de olijfolie toe. Draai tot je een mooi gemixte pesto hebt. Let op met zout, zeekraal is zout van zichzelf! Doe de pesto in een kommetje en bewaar tot gebruik.
Stoom of kook de bimi in 18 tot 20 minuutjes gaar.
In een koekenpan bak je de gekookte krieltjes met wat peper en zout tot ze een mooi goudgeel jasje hebben.
Bestrooi de tarbot met zout en peper.
In een koekenpan smelt je de boter en giet daar de olijfolie bij. Bak op middelhoog vuur de tarbot eerst voor 4 minuutjes op zijn velletje, daarna nog eventjes op de andere kant.
Schep de aardappeltjes op de borden en leg de tarbot daarop. Serveer met de bimi en zeekraal pesto.
Heerlijk Happen!
Tarbot heeft graatjes, let dus op met eten dat je die verwijderd.