Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak de pan erbij en kook hierin in een minuut of 6 de mosselen gaar met een scheut witte wijn.
Haal de mosselen uit hun schelpen en doe ze in een kom.
Zet 3 schalen klaar. In de eerste doe je een laag bloem, in de tweede de losgeklopte eieren, in de derde een laag paneermeel gemixt met de ras-el-hanout. Haal de mosselen eerst door de bloem, dan het ei, en als laatste de paneermeel-mix.
Kook de couscous volgens de verpakking. Giet af en spoel af met koud water. Doe in een schaal.
Snijd de geroosterde paprika's in kleine stukjes en voeg deze met de kappertjes en olijven toe aan de schaal met de couscous.
Doe een laag olie in een koekenpan ( of gebruik je frituur ) en bak de gepaneerde mosselen goudgeel.
Schep de mosselen bij de couscous salade en maak af met de basilicumblaadjes en een scheutje olijfolie.