Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 180 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
Om overzichtelijk te werken meet je eerst al je ingrediënten af, dan kun je daarna snel doorwerken. Pak je pan erbij en giet hier de melk, het water, en het zout in, leg de boter erbij en smelt op middelhoog vuur de boter.
Zodra de boter is gesmolten en de melk kookt haal je de pan van het vuur en voeg je de bloem toe, spatel of roer goed en zet dan terug op het vuur.
Bak het deeg al roerend een tweetal minuten tot je ziet dat er wat vet uit het deeg komt.
Pak je kom erbij en schep het deeg in de kom, breek eerst 1 ei en met een garde klop je dit door het deeg tot heel het ei is opgenomen. Dat herhaal je met het tweede ei en dan kun je het deeg in een spuitzak scheppen.
Spuit op het bakpapier kleine dotjes, ik haalde een stuk of 25 uit deze hoeveelheid. Maak je vinger nat en duw de puntjes van de dotjes plat. Zorg dat er wat ruimte tussen de twee soezen zit want tijdens het bakken zetten ze uit. Bak de soezen in een minuut of 25 gaar en goudbruin.
Laat de soezen afkoelen op een bakrooster.
Terwijl de soezen bakken maken we de slagroom. Doe de ongeslagen room in je mixer met de mascarpone, de suiker en de klopfix en start op lage snelheid, wanneer de mascarpone lobbig wordt klop je het geheel op tot een dikke lobbige slagroom. Schep het in de andere spuitzak en bewaar in de koelkast tot gebruik.
Steek met een mes een gaatje onderin de soezen en steek de spuitzak erin en spuit langzaam de soezen vol met slagroom.
Voordat je ze serveert kun je er poedersuiker overheen strooien.