Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de uien en de aji amarillo peper en doe ze in een kom met de azijn.
Kruid de kip met peper en zout en bak ze in een koekenpan met hete olie goudbruin en gaar. Haal uit de pan en zet apart.
Bak in dezelfde pan met wat extra olie de knoflook, aji panca pasta, aji amarillo pasta, wat zout en peper naar smaak en de oregano op middelhoog vuur.
Voeg de uien en aji amarillo en azijn uit de kom toe en laat een paar minuutjes pruttelen.
In 100ml heet water het 1/2 blokje kippenbouillon oplossen en toevoegen in de koekenpan en paar minuten laten koken.
Pluk de kip van de botten.
Schep de uien-peper saus bij de kip en meng het geheel.
Kook de eieren en de zoete aardappels.
Pak een schaal erbij en verdeel hierin de kip, zoete aardappels, gekookte eieren, en de olijven.