Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de dadels door het midden open en haal de pit eruit.
Leg een hele pecan noot in de dadel en smeer hier wat pindakaas op. Daarop strooi je weer wat gehakte pecannoten en duw deze vast in de pindakaas.
Smelt de chocoladedruppels in een schaal of kommetje au bain Marie boven een pannetje.
Prik de dadel aan een satéprikker en dip hem helemaal in de chocolade. Laat even uitlekken en leg dan op een snijplank die je bekleed hebt met een velletje bakpapier. Haal de satéprikker uit de dadel. Herhaal met de rest van de dadels.
Strooi wat zeezout op de chocolade dadels en zet ze in de vriezer.
Haal ze kort voordat je ze eet uit de vriezer.
Heerlijk Happen!
Je kunt ze in een Tupperware doosje in de vriezer bewaren voor een maandje of drie.