Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Doe alle ingrediënten voor de dressing in je (kleine) keukenmachine of blender. Draai tot je een mooie gladde dressing krijgt en zet apart tot gebruik.
Haal de blaadjes van de romaine sla los en maak ze goed schoon onder de kraan. Draai droog in je slacentrifuge of in een schone theedoek.
Doe de blaadjes in een kom en schenk wat dressing erover, hussel goed zodat alle blaadjes een klein laagje dressing hebben.
Verwarm je oven voor op 215 graden.
Snijd het zuurdesem stokbroodje in kleine blokjes en leg op een bakblik. Schenk er wat olijfolie over en hussel. Breng op smaak met peper, zout, en wat knoflookpoeder. Bak in de oven af voor een minuut of 8 tot de blokjes mooi goudbruin zijn.
Leg de blaadjes sla op een bord en brokkel de Pecorino erover en strooi de croutons erop. Druppel nog wat extra dressing erop en serveer.