Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Hak de ui, knoflook, pompoen, en rode paprika en leg op een bakblik bekleed met bakpapier. Bestrooi met peper en zout en wat olijfolie en zet voor 35/40 minuutjes in de oven.
In een mengkom breek je het ei en voeg je het paneermeel, gehakt en de kruidenmix toe. Kneed het goed en rol er dan balletjes van, ongeveer zo groot als een golfballetje.
Bak de gehaktballetjes in een koekenpan.
Kook de orzo en laat uitlekken in een vergiet.
Haal de groente uit de oven en met een 100 ml water voeg je dit aan een blender toe. Draai tot je een mooie gladde saus hebt en mix deze met de orzo.
Schep de orzo in de kommen en leg wat balletjes erbij. Strooi wat peterselie en lente-ui erop en serveer.