Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem een soeppan erbij en doe hier een liter water in, voeg de bouillonblokjes toe en kook even tot het water een bouillon is geworden. ( voor een liter heb je 2 blokjes nodig)
Snijd de shiitakes in plakjes en bak ze in een beetje wokolie in een koekenpan en houd apart tot gebruik.
Haal de zakjes noodles uit de verpakking en leg ze in de bouillon. Omdat ze samengeperst zijn moeten ze heel even losweken, anders breken ze.
Schep de noodles met een schuimspaan in de kommen.
In de pan met de overgebleven bouillon schep je de spinazie, laat rustig kokend zacht worden.
Kook in een klein pannetje de eieren, zacht als je daar van houd of anders hardgekookt.
Schep de spinazie uit de pan in de noodle-kom op de noodles en vul verder af met het ei, de sojabonen, de maiskolfjes, en de shiitakes. Schenk vol met de bouillon uit de pan en serveer gelijk.