Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Neem de quiche vorm erbij. Schep hier de suiker in en giet er de balsamicoazijn bij en mix het geheel.
Snijd de gekookte bieten in plakken. Leg deze op de suiker mix. Vul de gaatjes op met de bramen.
Maak de saus door beide ingrediënten met elkaar te mixen.
En zo ziet het er uit
Snijd het deeg op maat en vouw het voorzichtig om de bietjes heen. Zet in de oven voor 25 minuten tot het deeg mooi goudbruin is. ( verlaag de temperatuur naar 180 graden als het iets te snel gaat)
Het kan wat vochtig zijn rondom het deeg, giet voorzichtig af en kieper dáárna pas de taart om. Leg een bord net zo groot als de taart op het deeg, pak met ovenwanten de quichevorm vast en hopla draai het geheel om. Garneer met de saus en verse munt.