Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kies voor een biologische citroen, we raspen namelijk de schil, gebruik ongeveer een halve citroen. Pers daarna het sap uit.
Snijd of hak de ananas in kleine blokjes, het harde midden van de ananas gebruik je niet. Hou 50 gram apart om los te serveren bij de wafels.
Pak je blender erbij en doe hier alle ingrediënten uit de lijst in, behalve de yoghurt en de chocolade, mix het geheel op hoge snelheid tot een glad beslag.
Vet je wafelijzer in met wat roomboter en schep op beide helften wat beslag. Hak of rasp de blokjes pure chocolade en bestrooi het beslag ermee. Bak voor 3-4 minuten tot ze mooi goudbruin zijn.
Schep wat Griekse yoghurt erop en bestrooi met wat chocolade rasp.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Ananas kokoswafels met Griekse yoghurt
Amount per Serving
Calories
109
% Daily Value*
Fat
8
g
12
%
Saturated Fat
6
g
38
%
Trans Fat
0.01
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
82
mg
27
%
Sodium
114
mg
5
%
Potassium
118
mg
3
%
Carbohydrates
7
g
2
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
123
IU
2
%
Vitamin C
10
mg
12
%
Calcium
21
mg
2
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.