Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Zet eerst de koffie en schuim de melk op in je melkopschuimer.
Schep in twee glaasjes een laagje gecondenseerde melk.
Daarop schenk je voorzichtig een laagje liquor 43.
Dan schenk je heel voorzichtig over de bolle kant van een lepel eerst wat melk en schuim… daarna laat je nog voorzichtiger wat koffie over de bolle kant van de lepel in het glas glijden om de laagjes te behouden.
Maak af met wat schuim op het glas en strooi en kaneel over. Serveer met de reepjes citroenschil aan het glas.
Traditioneel wordt citroenschil gebruikt, maar limoenschil is een veelvoorkomend alternatief
Voor een alcoholvrije Barraquito (ook wel ‘Barraquito sin licor’ genoemd), laat de Licor 43 weg of vervang deze door een scheutje karamel- of vanillesiroop
Nutrition Facts
Barraquito Canarische koffie cocktail
Amount per Serving
Calories
446
% Daily Value*
Fat
5
g
8
%
Saturated Fat
3
g
19
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
15
mg
5
%
Sodium
87
mg
4
%
Potassium
3808
mg
109
%
Carbohydrates
86
g
29
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
8
g
9
%
Protein
17
g
34
%
Vitamin A
221
IU
4
%
Vitamin C
29
mg
35
%
Calcium
314
mg
31
%
Iron
5
mg
28
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.