Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd of hak alle groenten in kleine blokjes.
Neem de stoofpan erbij en doe hierin een scheut olijfolie. Bak eerst de gesnipperde uien glazig en voeg de gehakte teentjes knoflook toe. Als deze gaan geuren voeg je de gehakte groenten toe. Schep het geheel goed om.
Zet het vuur laag en voeg de passata, de kruiden, de kappertjes en de olijven toe en laat dan rustig een minuutje of 25 stoven met de deksel schuin op de pan.
Roer zo nu en dan door, als de groenten zacht zijn schep je het in een kom en is het klaar om te serveren.
Heerlijk Happen!
Lekker met wat stokbrood, of een fijne pasta!
Nutrition Facts
Basisrecept Mediterraanse ratatouille
Amount per Serving
Calories
215
% Daily Value*
Fat
2
g
3
%
Saturated Fat
0.4
g
3
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
0.1
g
Sodium
125
mg
5
%
Potassium
2281
mg
65
%
Carbohydrates
49
g
16
%
Fiber
19
g
79
%
Sugar
29
g
32
%
Protein
10
g
20
%
Vitamin A
1365
IU
27
%
Vitamin C
65
mg
79
%
Calcium
108
mg
11
%
Iron
5
mg
28
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.