Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Bak de plakken bacon in de koekenpan mooi krokant. Leg ze op een stukje keukenpapier om uit te lekken.
Zet een pan met water op en blancheer de broccoliroosjes voor een minuut of 5. Laat goed uitlekken in een vergiet.
In de mengbeker mix je alle ingrediënten voor de dressing. Laat staan tot gebruik.
Snijd de kippendijen in blokjes en breng op smaak met peper, zout en wat chilipoeder. Bak ze goudbruin en gaar in de koekenpan. ( Je kunt het gewoon bakken in het overgebleven bacon-vet).
Pak een schaal erbij en doe hier de broccoli, bacon, kip, zongedroogde tomaatjes, en rode ui in en giet er de dressing overheen. Goed mixen en dan kun je hem gelijk serveren.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Broccoli bacon kip salade
Amount per Serving
Calories
279
% Daily Value*
Fat
19
g
29
%
Saturated Fat
6
g
38
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
4
g
Monounsaturated Fat
8
g
Cholesterol
88
mg
29
%
Sodium
92
mg
4
%
Potassium
606
mg
17
%
Carbohydrates
11
g
4
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
6
g
7
%
Protein
16
g
32
%
Vitamin A
168
IU
3
%
Vitamin C
9
mg
11
%
Calcium
36
mg
4
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.