Weer eens een keer wat anders voor de lunch: Broodpizza met salami. In dit receptje geen gedoe met pizzadeeg maken maar gewoon lekker makkelijk met een boterham.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst je oven voor op 200 graden.
Snij van de salamiworst acht plakjes af.
Schil daarna de ui en was de tomaat , snij ook deze groenten in mooie smalle plakjes.
Pak de boterhammen erbij en besmeer deze met een laagje van de tomatenpuree. Beleg vervolgens de boterham eerst met geraspte kaas en wat mozzarella en leg vervolgens de plakjes salami, tomaat, en ui op de boterham.
Leg de boterhammen op een bakblik met bakpapier en zet daarna in de oven tot de kaas mooi gesmolten is en de randjes lekker knapperig zijn.
Nutrition Facts
Broodpizza met salami
Amount per Serving
Calories
144
% Daily Value*
Fat
0.3
g
0
%
Saturated Fat
0.1
g
1
%
Polyunsaturated Fat
0.1
g
Monounsaturated Fat
0.04
g
Sodium
8
mg
0
%
Potassium
372
mg
11
%
Carbohydrates
10
g
3
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
6
g
7
%
Protein
2
g
4
%
Vitamin A
1026
IU
21
%
Vitamin C
21
mg
25
%
Calcium
25
mg
3
%
Iron
0.4
mg
2
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.