3plakken smeltkaas - zoals bijv cheddar of rookkaas
3witte uien
2geroosterde gele paprika - uit pot
uit de voorraadkast:
peper
zout
olijfolie
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verarm je oven voor op 215 graden en bak daarna de ciabatta's af.
Snijd de uien in dunne ringen en bak ze op laag vuur in de koekenpan tot ze mooi bruin worden. Het karameliseren duurt wel eventjes, een minuutje of 20. Bestrooi de uien met peper en wat zout.
Haal de gele paprika's uit de pot en laat ze even uitlekken, snijd ze daarna in kleine blokjes.
Snijd de broodjes door het midden en beleg ze eerst met de chorizo, daarop leg je de paprika, dan een laagje met de kaas en daarop de uien. Leg de broodjes nog even in de oven om de kaas te laten smelten en serveer direct.