Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kluts de eieren en doe in een bakje, vul een ander bakje met het broodkruim.
Rol de boterhammen één voor één plat met een deegroller. Leg 2 blokjes chocolade in het midden van 5 platte boterhammen. Leg de overige 5 platte boterhammen er precies bovenop. Gebruik een rond uitstekertje (ca. 7-8 cm) of een glas met een scherpe rand om een cirkel uit elke dubbele boterham te steken. Druk stevig
Knijp de randen van de uitgestoken rondjes zeer goed op elkaar om ze te sealen. Controleer zorgvuldig of er geen openingen zijn, anders loopt de chocolade eruit tijdens het bakken
Haal eerst het rondje door het ei, daarna door het paneermeel.
Verhit een laagje zonnebloemolie (ca. 1-2 cm diep) in een koekenpan op middelhoog vuur. De olie is heet genoeg als een stukje brood meteen sist. Bak de gepaneerde bommetjes voorzichtig in de hete olie, ongeveer 1-2 minuten per kant, tot ze goudbruin en krokant zijn. Bak niet te veel tegelijk om te voorkomen dat de olie te veel afkoelt. Laat uitlekken op keukenpapier