Chocolade boterhammen bommetjes

Chocolade boterhammen bommetjes

Geschatte leestijd: 4 minuten

Mam, mam ik heb wat op TikTok gezien kunnen we dat maken? Het lijkt me namelijk heel erg lekker! Nou dan is mijn interesse wel gewekt hoor want koken is op zich niet een hobby van mijn dochter. Ik hoop stiekem nog altijd dat dat op een later moment gaat gebeuren. Dus als ze dan zo enthousiast naast me in de keuken komt staan hebben we een heerlijk momentje samen. Mislukken konden deze chocolade boterhammen bommetjes eigenlijk niet. Het recept is zó simpel dat letterlijk een kind het kan doen. Overigens wel met mama ernaast, want we werken met vuur en hete olie dat hou ik wel graag in de gaten! Aan de slag dus en er ook nog even mee op de foto. Aan de slag met Chocolade boterhammen bommetjes

Chocolade boterhammen bommetjes
Mandje vol en smullen maar!

Chocolade boterhammen bommetjes

Grappig dat ze ook naar dat soort kookfilmpjes zit te kijken online. Zo zie je maar dat we overal en nergens door anderen beïnvloed worden. En dat is eigenlijk natuurlijk ook waarom ik ooit met Heerlijke Happen ben begonnen. Lekkere en makkelijke recepten voor iedereen te maken. Inmiddels staan er honderden recepten op mijn blog en krijg ik dagelijks op de verschillende sociale media berichtjes, en foto’s van mensen die iets uitgeprobeerd hebben wat ze bij mij hebben gezien.

Ik vind het geweldig om te zien hoe mijn recepten anderen inspireren om lekker te koken en te genieten van het eten. Het is ook een manier om mijn passie voor koken te delen met de wereld. Ik probeer altijd nieuwe dingen uit en experimenteer met verschillende smaken en ingrediënten. Ik hoop dat mijn blog een bron van inspiratie en plezier is voor iedereen die van koken houdt of het wil leren.

Chocolade lekker gesmolten in het bommetje.

Ik hoop ook dat jullie deze chocolade boterhammen bommetjes gaan uitproberen. Het blijft erg leuk om te zien dat eten verbindt. En hopelijk als ze later groot is kan ze zelf ook al deze lekkere recepten zelf gaan maken. Kan niet wachten op whatsappjes en foto’s van haar bordjes. Ik ben zo trots op haar dat ze zo geïnteresseerd is in koken en bakken.

Ze heeft een goed gevoel voor smaak en creativiteit. Ik weet zeker dat ze veel plezier zal hebben met het maken van deze chocolade boterhammen bommetjes. Ze zijn zo simpel maar zo lekker. Ze zijn perfect voor een traktatie of een tussendoortje. Ik heb ze zelf ook al vaak gemaakt en ze zijn altijd een succes.Tot die tijd maken we maar dit soort lekkere zoete happen 😉

Hier vind je het complete recept met alle ingrediënten die je nodig hebt. Ik hoop dat je veel plezier hebt met het bereiden van onderstaand gerecht.

Chocolade boterhammen bommetjes

Chocolade boterhammen bommetjes

Super makkelijk gemaakt, groots plezier.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

4.9 van 15 reacties
Afdrukken Pin
Beoordeel recept
Gang: Ontbijt
Keuken: European
Trefwoord: brood, chocolade
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten
Porties: 5 stuks
calorieën: 230kcal
Auteur: Francine
Bewaar dit recept

Benodigdheden:

Ingrediënten:

 • 10 witte boterhammen
 • 10 blokjes melkchocolade
 • 2 eieren
 • 75 gr broodkruim
 • olijfolie

Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.

En zo maak je het:

 • Kluts de eieren en doe in een bakje, vul een ander bakje met het broodkruim.
 • Met een deegroller rol je de boterhammen plat, daarna leg je er 2 stukjes chocolade op. Leg een tweede boterham erop. Neem een glas en duw hard, zo krijg een mooi rondje.
 • Duw de randjes goed vast anders loopt de chocolade er straks uit.
 • Haal eerst het rondje door het ei, daarna door het paneermeel.
 • Verhit de koekenpan en doe er de olijfolie in, bak de bommetjes aan beide zijdes mooi goudbruin. Laat even uitlekken op een keukenpapiertje.
 • Heerlijk Happen!
Beoordeel dit recept Promotion partner of Verdify
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Vermeld @heerlijkehappen of tag #heerlijkehappen!

Wil je meer recepten uitproberen zoals Chocolade boterhammen bommetjes? Kijk dan eens naar onderstaande recepten

Deze chocomousse van aquafaba is echt top!

Of deze no-bake chocolade mascarpone taart.

Ananas hapjes met chocolade.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Recepten » Ontbijtjes » Chocolade boterhammen bommetjes

10 gedachten over “Chocolade boterhammen bommetjes”

 1. Pingback: Krentenbrood tosti met mascarpone - Heerlijke Happen

 2. Pingback: Week 43 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

 3. Pingback: Huevos rancheros een Mexicaans ontbijt - Heerlijke Happen

 4. Pingback: Broodpizza met salami en mozarella - Heerlijke Happen

 5. Pingback: Op reis naar Parijs - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept