1reep Johnny Doodle dark salty fudge - een aantal blokjes fijngehakt
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
De hoeveelheid ingrediënten hierboven is voor één plak deeg. Ik heb deze hoeveelheden twee keer gemaakt. Aan de ene heb ik wel cacao toegevoegd, aan de andere niet.
Verwarm je oven voor op 220 graden.
Neem je mengkom erbij en doe hier het bakmeel, suiker, zout, cacaopoeder, en de koude boter blokjes in.
Kneed met je vingers de boter door het deeg zodat er een licht korrelig deeg ontstaat. Voeg dan de melk en een aantal blokjes fijn gehakte chocolade reep toe en met een vork meng je het geheel tot er een deegje vormt.
Haal het deeg uit de kom en kneed even kort en vorm er dan een platte cirkel mee van een cm of twee dikte. Snijd met een mes in 8 delen. Strooi er nog wat fijn gehakte chocolade op.
Bak op een met bakpapier beklede bakplaat in de oven voor 13-14 minuutjes.
Even laten afkoelen voordat je ze gaat eten...
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Chocolade fudge scones recept
Amount per Serving
Calories
408
% Daily Value*
Fat
17
g
26
%
Saturated Fat
11
g
69
%
Trans Fat
1
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
4
g
Cholesterol
44
mg
15
%
Sodium
158
mg
7
%
Potassium
120
mg
3
%
Carbohydrates
56
g
19
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
8
g
9
%
Protein
8
g
16
%
Vitamin A
521
IU
10
%
Calcium
54
mg
5
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.