Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Maak eerst even je vinaigrette, dat is echt super makkelijk. Mix 2 eetlepels olijfolie met 1 eetlepel wijnazijn en 1 theelepel mosterd. Beetje zout en peper erbij et voilà. Ik vind een salade zonder vinaigrette of dressing echt niet af.
Snij de tomaat in mooie plakken. De paprika en de komkommer snij je in kleine blokjes. De geitenkaas kun je gewoon met je vingers breken. Daar hoef je je mes niet vies voor te maken.
Nutrition Facts
Coeur de boeuf salade met geitenkaas
Amount per Serving
Calories
61
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
0.1
g
1
%
Polyunsaturated Fat
0.3
g
Monounsaturated Fat
0.1
g
Sodium
17
mg
1
%
Potassium
806
mg
23
%
Carbohydrates
13
g
4
%
Fiber
4
g
17
%
Sugar
9
g
10
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
2832
IU
57
%
Vitamin C
47
mg
57
%
Calcium
34
mg
3
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.