Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We beginnen natuurlijk met de couscous, volg de aanwijzigingen op de verpakking en kook de couscous. Giet af in een vergiet en spoel af met koud water. Schep daarna in een kom en meng de ras-el-hanout en het zout en peper erdoor.
Maak alle groenten schoon en snij in reepjes, plakjes. Ik heb de zaadjes uit de tomaat weg gehaald omdat je anders weer meer vocht aan de couscous toevoegt. Ook de olijven hak je fijn samen met de peterselie.
Doe alles in de kom bij de couscous en schep het door elkaar. Laat een paar uur in de koelkast staan en voeg voordat je hem uitserveert de bolletjes geitenkaas toe
Nutrition Facts
Couscous salade met geitenkaas – Frisse vegetarische salade
Amount per Serving
Calories
78
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
1
g
6
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
1
g
Sodium
15
mg
1
%
Potassium
735
mg
21
%
Carbohydrates
17
g
6
%
Fiber
5
g
21
%
Sugar
9
g
10
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
1663
IU
33
%
Vitamin C
34
mg
41
%
Calcium
68
mg
7
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.