Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We beginnen met de groente. Hak of snij deze in kleine stukjes/ blokjes. We gebruiken in dit recept maar één pan. hierdoor hoeven we niet veel af te wassen en is het ook nog eens snel klaar!
Doe een liter water in de pan en breng deze aan de kook, voeg het bouillonblokje toe en blijf roeren tot hij helemaal is opgelost. Zet het vuur zachter. Voeg vervolgens alle gesneden groente toe. Breek de spaghetti door het midden en leg deze op de groente.
Ik strooide er ook nog wat chilivlokken en een eetlepel Persillade kruidenmix bovenop. Breng aan de kook en kook het voor 7 minuten. Terwijl het kookt roer je in de pan zodat de slierten niet aan elkaar plakken.
Als de 7 minuten voorbij zijn voeg je de kookroom en Parmezaanse kaas toe en blijf je roeren tot de kaas helemaal is gesmolten. Je merkt hierdoor dat de saus wat dikker wordt.
Laat het geheel eventjes afkoelen en serveer het dan in kommetjes.
Server met nog wat extra geraspte kaas en wat verse peterselie.
Nutrition Facts
Een echte klassieker pasta Primavera
Amount per Serving
Calories
431
% Daily Value*
Fat
17
g
26
%
Saturated Fat
10
g
63
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
4
g
Cholesterol
45
mg
15
%
Sodium
458
mg
20
%
Potassium
374
mg
11
%
Carbohydrates
51
g
17
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
4
g
4
%
Protein
20
g
40
%
Vitamin A
656
IU
13
%
Vitamin C
3
mg
4
%
Calcium
335
mg
34
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.