Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Rooster kort de noten in een koekenpan.
Neem je keukenmachine erbij en doe hier de pecannoten, cranberry's, peterselieblaadjes, mascarpone en een beetje peper en zout in. Mix het geheel kort door elkaar, tot het brokkelig maar wel smeerbaar is.
Snijd de camembert door het midden, doe dit als hij heel koud is, anders krijg je je mes er niet meer doorheen.
Smeer hem in met het mengsel en leg dan de andere helft er weer op. Laat even opstijven in de koelkast.
Serveer bij een lekkere borrelplank met een fijn wijntje erbij.
Heerlijk Happen!
Fris tintje aan je vulling geven? Voeg dan een theelepel citroenzeste toe van een biologische citroen.
Nutrition Facts
Een heerlijke gevulde camembert
Amount per Serving
Calories
496
% Daily Value*
Fat
36
g
55
%
Saturated Fat
18
g
113
%
Polyunsaturated Fat
3
g
Monounsaturated Fat
12
g
Cholesterol
83
mg
28
%
Sodium
955
mg
42
%
Potassium
280
mg
8
%
Carbohydrates
23
g
8
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
19
g
21
%
Protein
24
g
48
%
Vitamin A
1164
IU
23
%
Vitamin C
3
mg
4
%
Calcium
454
mg
45
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.