Een salade lust ik wel dus tijdens de vegan switch challenge kan ik mijn lol op met de hoeveelheid verschillende salades. Een plantaardige salade zonder verdere toevoegingen van dierlijke producten.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snipper de ui of snijd hem in dunne ringetjes, snij de tomaten in blokjes en meng deze daarna in een kom met de olijfolie en de balsamicoazijn en een beetje zout. Hier voeg je ook de spinazieblaadjes aan toe.
In een koekenpan rooster je de zonnebloempitten, maar dit mogen ook pijnboompitjes zijn.
Spoel de witte bonen af onder de kraan en laat ze even uitlekken.
Nutrition Facts
Een Vegan switch lunch salade
Amount per Serving
Calories
328
% Daily Value*
Fat
16
g
25
%
Saturated Fat
2
g
13
%
Polyunsaturated Fat
10
g
Monounsaturated Fat
3
g
Sodium
104
mg
5
%
Potassium
1890
mg
54
%
Carbohydrates
39
g
13
%
Fiber
12
g
50
%
Sugar
13
g
14
%
Protein
15
g
30
%
Vitamin A
12456
IU
249
%
Vitamin C
83
mg
101
%
Calcium
214
mg
21
%
Iron
6
mg
33
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.