Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We beginnen eerst met het voorverwarmen van de oven op 200 graden.
Was eerst de groenten en snij de asperges in stukken van ongeveer 3 centimeter.De harde stukken aan de achterkant mag je weggooien. De aardappeltjes snij je door het midden. Bij de uitjes haal je alleen het buitenste velletje eraf en verder laat je ze heel.
Neem de forelletjes erbij en dep ze droog met wat keukenpapier. Neem het aluminiumfolie erbij en scheur er 2 grote vellen vanaf. Giet er wat olijfolie op, zo blijft de vis niet plakken. Leg daarna de forellen op de vellen en snij de citroen in plakjes. Bestrooi de forellen met zout en peper en knoflookpoeder en stop wat citroenschijfjes in de buik en leg de tijmtakjes erbij.
Giet nog wat olijfolie over de vis en een beetje witte wijn zodat ze lekker kunnen gaarstomen in het pakketje. Vouw het goed dicht zodat de stoom niet kan ontsnappen.
Pak een ovenschaal erbij en doe hierin eerst de aardappeltjes, breng ze op smaak met peper en zout en doe de knoflooktenen erbij. Druppel er wat olijfolie en balsamicoazijn overheen en zet in de oven voor 15 minuten.
Na 15 minuten haal je de schaal uit de oven en voeg je de asperges en uitjes toe en druppel je er nogmaals wat balsamicoazijn over, hussel goed door elkaar. Zet nu terug in de oven en leg ook het vispakket in de oven. Bak beiden nu nog 25 tot Max 30 minuutjes.