Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We koken eerst de fusilli, zet een pan met ruim water en zout erin op en kook de pasta. Liever wat zachter want fusilli is al een redelijk harde pasta. Giet de pasta in een vergiet en spoel af met koud water.
Was de tomaatjes en snij ze door het midden. De komkommer schil je en snijd je in kleine partjes.
Neem een grote schaal erbij en doe hier alle ingredienten in. Mix het geheel goed door elkaar.
Voeg alle ingredienten voor de fusilli pastasalade toe aan je keukenmachine met 50 ml olie. Mix het geheel en voeg daarna de resterende 100 ml toe. Draai tot je een mooie gladde pesto hebt.
Nutrition Facts
Fusilli pasta salade
Amount per Serving
Calories
455
% Daily Value*
Fat
42
g
65
%
Saturated Fat
9
g
56
%
Polyunsaturated Fat
4
g
Monounsaturated Fat
27
g
Cholesterol
34
mg
11
%
Sodium
232
mg
10
%
Potassium
410
mg
12
%
Carbohydrates
7
g
2
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
4
g
4
%
Protein
14
g
28
%
Vitamin A
1014
IU
20
%
Vitamin C
8
mg
10
%
Calcium
177
mg
18
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.