Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Zet drie bakjes klaar, doe in 1 bakje de losgeklopte eieren, het tweede bakje de panko met kokosrasp en in het derde bakje de bloem.
Haal de garnalen eerst door de bloem, klop af en haal dan door het ei, daarna door de panko en kokosrasp-mix en leg op een bord of schaal. Herhaal met alle garnalen.
Haal de tropische fruitmix uit het vriezerdoosje en laat ontdooien in je magnetron.
Doe het fruit in je blender en draai een paar rondjes, voeg de feta, sambal en mirin toe en draai tot je een mooie gladde saus hebt. Schep in een kommetje en bewaar in de koelkast tot gebruik.
Neem je koekenpan erbij en doe hier een laagje arachide olie in ( mag ook zonnebloemolie zijn) en verhit de olie. Test even met een stukje brood om te zien of de olie goed heet is. Het gaat borrelen als het brood de olie raakt. Bak in twee of drie keer alle garnalen mooi goudbruin.
Serveer met de saus.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Gefrituurde kokos garnalen met tropische dipsaus
Amount per Serving
Calories
516
% Daily Value*
Fat
23
g
35
%
Saturated Fat
15
g
94
%
Trans Fat
1
g
Polyunsaturated Fat
2
g
Monounsaturated Fat
3
g
Cholesterol
115
mg
38
%
Sodium
539
mg
23
%
Potassium
285
mg
8
%
Carbohydrates
64
g
21
%
Fiber
7
g
29
%
Sugar
21
g
23
%
Protein
15
g
30
%
Vitamin A
253
IU
5
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
251
mg
25
%
Iron
4
mg
22
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.